Personvernerklæring Takk for at du valgte å være en del av samfunnet vårt hos Samiweb Solutions Oy ("Company", "we", "us" eller "our"). Vi er opptatt av å beskytte din personlige informasjon og din rett til personvern. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående retningslinjene våre, eller vår praksis med hensyn til din personlige informasjon, kan du kontakte oss på sami (at) samiweb (.) fi.  

Når du besøker nettstedet vårt https://www.norgesdeal.net, og bruker tjenestene våre, stoler du på oss med din personlige informasjon. Vi tar ditt privatliv veldig alvorlig. I denne personvernpolitikken søker vi å forklare deg på en tydeligst mulig måte hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvilke rettigheter du har i forhold til den. Vi håper du tar litt tid å lese gjennom det nøye, da det er viktig. Hvis det er noen vilkår i denne personvernregelen som du ikke er enig i, kan du avslutte bruken av nettstedene og tjenestene våre.  

Denne personvernerklæringen gjelder all informasjon samlet inn via vår hjemmeside (for eksempel https://www.norgesdeal.net), og / eller eventuelle relaterte tjenester, salg, markedsføring eller begivenheter (vi refererer til dem samlet i denne personvernpolitikken som " tjenester ").  

Les denne personvernregelen nøye, da den vil hjelpe deg å ta informerte beslutninger om å dele din personlige informasjon med oss.  

  

1. HVIS INFORMASJON SAMLER VI?  

Personlig informasjon du avslører til oss  

Kort sagt: Vi samler inn personlig informasjon som du gir oss, for eksempel navn, adresse, kontaktinformasjon, passord og sikkerhetsdata og betalingsinformasjon.  

Vi samler inn personlig informasjon som du frivillig gir oss når vi uttrykker en interesse for å innhente informasjon om oss eller våre produkter og tjenester, når vi deltar i aktiviteter på tjenestene eller på annen måte kontakter oss.  

Den personlige informasjonen som vi samler inn, avhenger av konteksten av interaksjonen din med oss ​​og tjenestene, valgene du tar og produktene og funksjonene du bruker. Den personlige informasjonen vi samler inn kan omfatte følgende:  

Offentlig tilgjengelig personlig informasjon. Vi samler fornavn, pikenavn, etternavn, kallenavn, e-postadresser og andre lignende data.  

Legitimasjon. Vi samler passord, passordhint og lignende sikkerhetsinformasjon som brukes til godkjenning og kontotilgang.  

All personlig informasjon som du gir oss, må være sann, fullstendig og nøyaktig, og du må varsle oss om endringer i slik personlig informasjon.  

Informasjon samlet automatisk  

Kort sagt: Noe informasjon - for eksempel IP-adresse og / eller nettleser- og enhetsegenskaper - samles automatisk når du besøker tjenestene våre.  

Vi samler inn automatisk informasjon når du besøker, bruker eller navigerer i tjenestene. Denne informasjonen avslører ikke din spesifikke identitet (som ditt navn eller kontaktinformasjon), men kan omfatte enhets- og bruksinformasjon, for eksempel din IP-adresse, nettleser- og enhetsegenskaper, operativsystem, språkinnstillinger, henvisende URL-er, enhetsnavn, land, beliggenhet , informasjon om hvordan og når du bruker våre tjenester og annen teknisk informasjon. Denne informasjonen er først og fremst nødvendig for å opprettholde sikkerheten og driften av våre tjenester, og for våre interne analyser og rapporteringsformål.  

Online identifikatorer. Vi samler inn verktøy og protokoller, for eksempel IP-adresser (Internet Protocol), informasjonskapsler for informasjonskapsler eller andre som de som brukes til analyse og markedsføring, enhetens geolokalisering, enheter og andre lignende data.  

Informasjon samlet inn fra andre kilder  

Kort sagt: Vi kan samle inn begrensede data fra offentlige databaser, markedsføringspartnere og andre utenforstående kilder.  

Vi kan hente informasjon om deg fra andre kilder, for eksempel offentlige databaser, felles markedsføringspartnere, samt fra andre tredjeparter. Eksempler på informasjonen vi mottar fra andre kilder inkluderer: profilinformasjon for sosiale medier; markedsføringsledninger og søkeresultater og lenker, inkludert betalte oppføringer (for eksempel sponsede lenker). Vi vil informere deg om kilden til informasjon og typen informasjon vi har samlet om deg innen rimelig tid etter innhenting av personopplysningene, men senest innen en måned.  

  

2. HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN din?  

Kort sagt: Vi behandler informasjonen din for formål basert på legitime forretningsinteresser, oppfyllelsen av kontrakten vår med deg, overholdelse av våre juridiske forpliktelser og / eller ditt samtykke.  

Vi bruker personlig informasjon samlet inn via våre tjenester for en rekke forretningsformål beskrevet nedenfor. Vi behandler din personlige informasjon for disse formål i henhold til våre legitime forretningsinteresser, for å inngå eller utføre en kontrakt med deg, med ditt samtykke og / eller for å overholde våre juridiske forpliktelser. Vi angir de spesifikke behandlingsgrunnene vi stoler på ved siden av hvert formål oppført nedenfor.  

   

Vi bruker informasjonen vi samler inn eller mottar:  

For å sende deg markedsføring og markedsføringskommunikasjon. Vi og / eller våre tredjeparts markedsføringspartnere kan bruke den personlige informasjonen du sender til oss til våre markedsføringsformål, hvis dette er i samsvar med dine markedsføringspreferanser. Du kan fravike markedsførings-e-postene dine når som helst (se "HVA ER DINE PRIVACY RETTIGHETER" nedenfor).  

Lever målrettet annonsering til deg. Vi kan bruke informasjonen din til å utvikle og vise innhold og annonsering (og samarbeide med tredjeparter som gjør det) tilpasset dine interesser og / eller beliggenhet og for å måle effektiviteten.  

Administrer premietrekninger og konkurranser. Vi kan bruke informasjonen din til å administrere pristrekk og konkurranser når du velger å delta i konkurranser.  

Å levere tjenester til brukeren. Vi kan bruke informasjonen din til å gi deg den forespurte tjenesten.  

For å svare på brukerhenvendelser / tilby support til brukere. Vi kan bruke informasjonen din for å svare på spørsmålene dine og løse eventuelle problemer du måtte ha med bruken av våre tjenester.  3. VIL DIN INFORMASJON DELES MED NOEN?  

Kort sagt: Vi deler bare informasjon med ditt samtykke, for å overholde lover, for å gi deg tjenester, for å beskytte dine rettigheter eller for å oppfylle forretningsforpliktelser.  

Vi kan behandle eller dele data basert på følgende juridiske grunnlag: Samtykke: Vi kan behandle dataene dine hvis du har gitt oss spesifikt samtykke til å bruke din personlige informasjon til et bestemt formål.  

Legitime interesser: Vi kan behandle dataene dine når det er rimelig nødvendig for å oppnå våre legitime forretningsinteresser.  

Utførelse av en kontrakt: Der vi har inngått en kontrakt med deg, kan vi behandle din personlige informasjon for å oppfylle vilkårene i vår kontrakt.  

Juridiske forpliktelser: Vi kan utlevere informasjonen din der vi er lovlig pålagt å gjøre det for å overholde gjeldende lovgivning, myndighetsanmodninger, en rettslig prosess, rettskjennelse eller rettslig prosess, for eksempel som svar på en rettskjennelse eller en stevning ( inkludert som svar til offentlige myndigheter for å oppfylle krav til nasjonal sikkerhet eller lovhåndhevelse)  

Viktige interesser: Vi kan røpe informasjonen din der vi mener det er nødvendig å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak angående potensielle brudd på retningslinjene våre, mistanke om svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler mot sikkerhet for enhver person og ulovlige aktiviteter, eller som bevis i rettstvist der vi er involvert. Mer spesifikt kan det hende vi må behandle dataene dine eller dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:  

Leverandører, konsulenter og andre tredjeparts tjenesteleverandører. Vi kan dele dine data med tredjepartsleverandører, tjenesteleverandører, entreprenører eller agenter som utfører tjenester for oss eller på våre vegne og krever tilgang til slik informasjon for å gjøre det arbeidet. Eksempler inkluderer: betalingsbehandling, dataanalyse, levering av e-post, hosting-tjenester, kundeservice og markedsføringstiltak. Vi kan tillate utvalgte tredjeparter å bruke sporingsteknologi på tjenestene, som gjør at de kan samle inn data om hvordan du samhandler med tjenestene over tid. Denne informasjonen kan brukes til blant annet å analysere og spore data, bestemme populariteten til bestemt innhold og bedre forstå online aktivitet. Med mindre det er beskrevet i denne policyen, deler vi ikke, selger, leier eller handler noen av dine opplysninger med tredjepart for deres markedsføringsformål. Vi har kontrakter på plass med våre databehandlere. Dette betyr at de ikke kan gjøre noe med din personlige informasjon med mindre vi har bedt dem om å gjøre det. De vil ikke dele din personlige informasjon med noen organisasjon bortsett fra oss. De vil holde den sikkert og beholde den i den perioden vi instruerer.  

Forretningsoverføringer. Vi kan dele eller overføre informasjonen din i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller erverv av hele eller en del av vår virksomhet til et annet selskap.  

Tredjepartsannonsører. Vi kan bruke tredjeparts annonseringsselskaper for å vise annonser når du besøker tjenestene. Disse selskapene kan bruke informasjon om dine besøk på nettstedet (e) og andre nettsteder som er inneholdt i webkaker og annen sporingsteknologi for å kunne tilby annonser om varer og tjenester som er interessert for deg.


4. HVORDAN LANGT OPPBEVARER VI DIN INFORMASJON?  

Kort sagt: Vi oppbevarer informasjonen din så lenge som nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernpolitikken, med mindre annet er lovpålagt.  

Vi vil bare oppbevare dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for formålene som er angitt i denne personvernpolitikken, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt i lov (for eksempel skatt, regnskap eller andre juridiske krav). Ingen formål i denne policyen vil kreve at vi oppbevarer din personlige informasjon lenger enn __________.  

Når vi ikke har noe pågående legitimt forretningsbehov for å behandle din personlige informasjon, vil vi enten slette eller anonymisere den, eller hvis dette ikke er mulig (for eksempel fordi din personlige informasjon er lagret i sikkerhetskopiearkiv), vil vi lagre sikkert dine personopplysninger og isoler den fra all videre behandling inntil sletting er mulig.  5. HVORDAN HOLDER VI DIN INFORMASJON SIKKER?  

Kort sagt: Vi tar sikte på å beskytte din personlige informasjon gjennom et system med organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak.  

Vi har implementert passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak designet for å beskytte sikkerheten til all personlig informasjon vi behandler. Husk imidlertid at vi ikke kan garantere at internett i seg selv er 100% sikkert. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte din personlige informasjon, er overføring av personlig informasjon til og fra våre tjenester på egen risiko. Du bør bare få tilgang til tjenestene i et sikkert miljø.  

  6. HENTER VI INFORMASJON FRA MINDRE?  

Kort sagt: Vi samler ikke bevisst data fra eller markedsfører til barn under 18 år.  

Vi ber ikke bevisst om data fra eller markedsføre til barn under 18 år. Ved å bruke tjenestene, representerer du at du er minst 18 år, eller at du er foreldre eller verge for en slik mindreårig og samtykker til en slik mindre avhengig bruk av tjenestene. Hvis vi får vite at personlig informasjon fra brukere under 18 år er samlet inn, vil vi deaktivere kontoen og iverksette rimelige tiltak for å øyeblikkelig slette slike data fra våre poster. Hvis du blir oppmerksom på data vi har samlet inn fra barn under 18 år, kan du kontakte oss på [email protected].  


7. HVA ER DINE PRIVACY RETTIGHETER?  

Kort sagt: I noen regioner, for eksempel Det europeiske økonomiske området, har du rettigheter som gir deg større tilgang til og kontroll over din personlige informasjon. Du kan når som helst gå gjennom, endre eller avslutte kontoen din.  

I noen regioner (som Det europeiske økonomiske området) har du visse rettigheter i henhold til gjeldende databeskyttelseslover. Disse kan omfatte retten (i) til å be om innsyn og få en kopi av din personlige informasjon, (ii) til å be om utbedring eller sletting; (iii) for å begrense behandlingen av din personlige informasjon; og (iv) om relevant, dataportabilitet. Under visse omstendigheter kan du også ha rett til å gjøre innvendinger mot behandlingen av din personlige informasjon. For å sende en slik forespørsel, bruk kontaktinformasjonen nedenfor. Vi vil vurdere og handle på enhver forespørsel i samsvar med gjeldende lover om databeskyttelse.  

Hvis vi er avhengige av ditt samtykke til å behandle din personlige informasjon, har du når som helst rett til å trekke tilbake ditt samtykke. Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke vil påvirke lovligheten av behandlingen før den trekkes tilbake.  

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske området og du tror vi behandler din personlige informasjon ulovlig, har du også rett til å klage til din lokale tilsynsmyndighet for databeskyttelse. Du finner kontaktinformasjonen deres her: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.  


8. DATABREKKE  

Et brudd på personvernet oppstår når det er uautorisert tilgang til eller innsamling, bruk, avsløring eller avhending av personlig informasjon. Du vil bli varslet om brudd på data når Samiweb Solutions Oy mener du sannsynligvis vil være i fare for alvorlig skade. For eksempel kan et datainnbrudd sannsynligvis føre til alvorlig økonomisk skade eller skade på din mentale eller fysiske velvære. I tilfelle Samiweb Solutions Oy blir klar over et sikkerhetsbrudd som har ført til eller kan resultere i uautorisert tilgang, bruk eller utlevering av personlig informasjon, vil Samiweb Solutions Oy omgående undersøke saken og varsle gjeldende tilsynsmyndighet senest 72 timer etter å ha hatt bli oppmerksom på det, med mindre brudd på personopplysninger usannsynlig vil føre til en risiko for fysiske personers rettigheter og friheter.  


9. KONTROLLER FOR FUNKSJONER FOR IKKE-SPOR  

De fleste nettlesere og noen mobile operativsystemer og mobilapplikasjoner inkluderer en Do-Not-Track (“DNT”) -funksjon eller innstilling du kan aktivere for å signalisere personvernpreferansen din for ikke å ha data om nettlesingsaktivitetene dine overvåket og samlet. Ingen enhetlig teknologistandard for å gjenkjenne og implementere DNT-signaler er ferdigstilt. Som sådan svarer vi foreløpig ikke på DNT-nettlesersignaler eller noen annen mekanisme som automatisk kommuniserer valget ditt for ikke å bli sporet online. Hvis det er vedtatt en standard for online sporing som vi må følge i fremtiden, vil vi informere deg om denne praksisen i en revidert versjon av denne personvernregelen.  

 

10. LAGER VI OPPDATERINGER TIL DENNE POLITIKKEN?  

Kort sagt: Ja, vi vil oppdatere denne policyen som nødvendig for å overholde relevante lover.  

Vi kan oppdatere denne personvernpolitikken fra tid til annen. Den oppdaterte versjonen vil bli indikert av en oppdatert "Revidert" dato og den oppdaterte versjonen vil være i kraft så snart den er tilgjengelig. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernpolitikken, kan vi varsle deg enten ved å legge ut et varsel om slike endringer eller direkte sende deg et varsel. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne personvernpolitikken ofte for å bli informert om hvordan vi beskytter informasjonen din.


11. HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE POLITIKKEN?  

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne policyen, kan du sende oss en e-post til sami (at) samiweb (.) fi. . eller per post til:  

Samiweb Solutions Oy Pb 300 Tammerfors 33101 Finland  

  

Basert på lovene i noen land, kan du ha rett til å be om tilgang til den personlige informasjonen vi samler inn fra deg, endre den informasjonen eller slette den under noen omstendigheter. For å be om å gjennomgå, oppdatere eller slette din personlige informasjon, vennligst send inn et forespørselsskjema. Vi vil svare på forespørselen din innen 30 dager.  


  

© Samiweb Solutions Oy